Харисън Форд отново влиза в образа на емблематичния си герой Индиана

...
Харисън Форд отново влиза в образа на емблематичния си герой Индиана
Коментари Харесай

Харисън Форд не може да откъсне поглед от съпругата си

Харисън Форд още веднъж влиза в образа на емблематичния си воин Индиана Джоунс в продължението на сагата " Реликвата на ориста ". Филмът беше показана за първи път на филмовия фестивал в Кан преди броени дни и бележи петата и последна поява на Харисън Форд в облика на Индиана Джоунс.
 Лебедовата ария на Харисън Форд в Кан - почетна Златна палма и аплодисменти
Лебедовата ария на Харисън Форд

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста " ще е последният филм на артиста в ролята на приключенеца

Именно на известния филмов фестивал в перлата на Френската Ривиера Харисън Форд изненадващо беше отличен и със Златна палма за изцяло творчество. Нито новия му филм, нито скъпата му премия обаче са главната причина да продължава да се приказва за артиста през миналите дни. 

80-годишната звезда блесна на аления килим дружно със своята брачна половинка - 58-годишната Калиста Флокхарт, известна у нас с превъплъщението си в адвокатката Али Маккбил в едноименния сериал. Това е рядка обществена изява за двойката, за която е известно, че обича уединението и пази грижливо персоналното си пространство от любопитни очи.
 Снимка 618959

С един простоват взор Харисън Форд просто потвърди какъв брой доста обожава жена си Калиста Флокхарт и накара всички да приказват двойката. Виждаме артистът да се взира с обич в 58-годишната си брачна половинка малко преди появяването им на аления килим. Снимката е споделена от стилистката на Калиста - Елизабет Стюарт. По всичко проличава, че Калиста откровено е впечатлила съпруга си с външния си тип, който стои на назад във времето и се възхищава на хубостта ѝ.

Harrison Ford and Calista Flockhart for the Cannes Film Festival.
— best of harrison ford (@hfordarchive)
Малко след фотографията от хотела Харисън и Калиста дойдоха на аления килим на филмовия фестивал в Кан за премиерата на петия и финален филм на Харисън за Индиана Джоунс. Дългогодишните партньори сладко се държаха за ръце, до момента в който демонстрираха безупречните си тоалети.
 Снимка 618960

Харисън и Калиста се срещат на Златните глобуси през 2002 година и бързо се влюбват. Женят през 2010 година и Харисън осиновява сина на Калиста Лиъм. Влюбените гълъбчета остават все по този начин отдадени един на различен, макар 22-годишната им разлика във възрастта и са една от най- обичаните двойки в Холивуд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР